Publicacions

Publicacions

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Veure imatge de  "Estudi arqueològic de les plaques d’habitatge de l’Instituto Nacional de la Vivienda i organismes coetanis. El cas del Districte III de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)"  / Daniel Sáez Ramírez; dirigit per Queralt Solé i Barjau (2016) (nova finestra)

"Estudi arqueològic de les plaques d’habitatge de l’Instituto Nacional de la Vivienda i organismes coetanis. El cas del Districte III de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)"  / Daniel Sáez Ramírez; dirigit per Queralt Solé i Barjau (2016)

Veure imatge de  "Estudi històric i valoració patrimonial de Casa Espanya : c. Joan Pallarés 38, Hospitalet de Llobregat"  / Ana Ma. Alejandres Fernández ( 2017) (nova finestra)

"Estudi històric i valoració patrimonial de Casa Espanya : c. Joan Pallarés 38, Hospitalet de Llobregat"  / Ana Ma. Alejandres Fernández ( 2017)

Veure imatge de  El Primat humà, orígens i evolució de la nostra espècie : Exposició / Museu de l'Hospitalet;   Homínid .-- Barcelona : Diputació de Barcelona, 2000   (nova finestra)

El Primat humà, orígens i evolució de la nostra espècie : Exposició / Museu de l'Hospitalet;  Homínid .-- Barcelona : Diputació de Barcelona, 2000  

Veure imatge de  Población y economía del Hospitalet pre-industrial : El Barón de Maldà, cronista de transición a la ciudad contemporánea / Pere Voltes Bou.-- L'Hospitalet de Llobregat : Ajuntament , 1977 (nova finestra)

Población y economía del Hospitalet pre-industrial : El Barón de Maldà, cronista de transición a la ciudad contemporánea / Pere Voltes Bou.-- L'Hospitalet de Llobregat : Ajuntament , 1977

Veure imatge de  La Ermita de Bellvitge y sus "Goigs" / Ricard Vives i Sabaté.-- L'Hospitalet de Llobregat : Ajuntament, 1972 (nova finestra)

La Ermita de Bellvitge y sus "Goigs" / Ricard Vives i Sabaté.-- L'Hospitalet de Llobregat : Ajuntament, 1972

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Museu d'Història de L'Hospitalet - c. Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10
Ajuntament de L'Hospitalet