Museu de L'Hospitalet

Inicio |  català |  Mapa web |  Contacta
Publicaciones

Publicaciones

Página de resultados: 1 2 3 4 5 Siguiente
Ver imagen de  "Estudi arqueològic de les plaques d’habitatge de l’Instituto Nacional de la Vivienda i organismes coetanis. El cas del Districte III de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)"  / Daniel Sáez Ramírez; dirigit per Queralt Solé i Barjau.-- 2016 (nueva ventana)

"Estudi arqueològic de les plaques d’habitatge de l’Instituto Nacional de la Vivienda i organismes coetanis. El cas del Districte III de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)"  / Daniel Sáez Ramírez; dirigit per Queralt Solé i Barjau.-- 2016

Ver imagen de  Estudi històric i valoració patrimonial de Casa Espanya : c. Joan Pallarés 38, Hospitalet de Llobregat"  / Ana Ma. Alejandres Fernández (2017) (nueva ventana)

Estudi històric i valoració patrimonial de Casa Espanya : c. Joan Pallarés 38, Hospitalet de Llobregat"  / Ana Ma. Alejandres Fernández (2017)

Ver imagen de  El Primat humà, orígens i evolució de la nostra espècie: Exposició / Museu de L'Hospitalet; Homínid. -- Barcelona: Diputación de Barcelona, 2000 (nueva ventana)

El Primat humà, orígens i evolució de la nostra espècie: Exposició / Museu de L'Hospitalet; Homínid. -- Barcelona: Diputación de Barcelona, 2000

Ver imagen de  Población y economía de L'Hospitalet pre-industrial: El Barón de Maldà, cronista de transición en la ciudad contemporánea / Pere Voltes Buey. -- L'Hospitalet de Llobregat: Ayuntamiento, 1977 (nueva ventana)

Población y economía de L'Hospitalet pre-industrial: El Barón de Maldà, cronista de transición en la ciudad contemporánea / Pere Voltes Buey. -- L'Hospitalet de Llobregat: Ayuntamiento, 1977

Ver imagen de La Ermita de Bellvitge y sus

La Ermita de Bellvitge y sus "Goigs" / Ricard Vives i Sabaté.-- L'Hospitalet de Llobregat : Ajuntament, 1972

Página de resultados: 1 2 3 4 5 Siguiente
Museu d'Història de L'Hospitalet - c. Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10
Ajuntament de L'Hospitalet