Exposicions
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
del dimarts 22 de juny al diumenge 5 de setembre

La reconstrucció de la memòria. Didàctica i dibuix. Institut Mercè Rodoreda.

Què saben de la Memòria Històrica els nois i noies de 15 i 16 anys? El passat té alguna significació emocional per a ells o és quelcom mort sense forma, sense color? On queda la memòria dels habitants de L’Hospitalet? En els records de les persones grans? O també en els carrers, els edificis i els museus? Aquesta mostra presenta els treballs d'Urban Sketching de les noies i nois que han participat en programa Tàndem d'educació entre l'Institut Mercè Rodoreda i el Museu de l'Hospitalet.

del dijous 17 de juny al diumenge 5 de setembre

Regalos reales

Veure imatge de Regalos reales (nova finestra)

L'exposició Regalos reales (Regals reals) es presenta com una Wunderkammer, (gabinet de curiositats), com aquelles habitacions fornides de "meravelles", que comencen a proliferar, en el segle XVI, entre l'alta burgesia i la reialesa en un afany de col·leccionar objectes exòtics trobats arreu del món. Des del 2018, Matteo Guidi (Cesena, Itàlia, 1978) cerca tota mena d'articles guiat per una llista trobada casualment a un diari.

Dissabte, 15 de maig, 18 h

La Nit dels Museus a L'Hospitalet

Nova edició de la Nit dels Museus a l'Hospitalet. Una nit molt especial amb exposicions obertes i decoració lumínica a les façanes de Casa Espanya, l'Harmonia i en el carrer del Xipreret.

Entrada lliure amb aforament limitat.

#NitMuseusLH #NitdelsMuseusBCN

del dijous 6 de maig al diumenge 6 de juny

Ens retrobem a L’Harmonia! Colla Gegantera de Sant Josep

En aquesta exposició es podrà observar el nostre patrimoni festiu i diferents elements festius de la ciutat, com gegants, gegantons i capgrossos, també podreu veure per primer cop les nostres tres parelles de gegants juntes i com a novetat la restauració dels nostres gegants nous en Fargot i na Fargueta, juntament amb l’element nou que portarà a la mà el nostre gegant vell en Perot.

Divendres, 23 d'abril

Portes obertes Diada Sant Jordi

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi  les seus del Museu de l’Hospitalet, Casa Espanya i l’Harmonia romandran obertes en horari de matí de 10 a 13 h i de tarda de 17 a 20 h .  Una bona ocasió per gaudir de la història de la ciutat, les exposicions temporals i una publicació de regal en format electrònic.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10 - Avís legal