Exposicions
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dissabte, 15 de maig, 18 h

La Nit dels Museus a L'Hospitalet

Nova edició de la Nit dels Museus a l'Hospitalet. Una nit molt especial amb exposicions obertes i decoració lumínica a les façanes de Casa Espanya, l'Harmonia i en el carrer del Xipreret.

Entrada lliure amb aforament limitat.

#NitMuseusLH #NitdelsMuseusBCN

del dijous 6 de maig al diumenge 6 de juny

Ens retrobem a L’Harmonia! Colla Gegantera de Sant Josep

En aquesta exposició es podrà observar el nostre patrimoni festiu i diferents elements festius de la ciutat, com gegants, gegantons i capgrossos, també podreu veure per primer cop les nostres tres parelles de gegants juntes i com a novetat la restauració dels nostres gegants nous en Fargot i na Fargueta, juntament amb l’element nou que portarà a la mà el nostre gegant vell en Perot.

Divendres, 23 d'abril

Portes obertes Diada Sant Jordi

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi  les seus del Museu de l’Hospitalet, Casa Espanya i l’Harmonia romandran obertes en horari de matí de 10 a 13 h i de tarda de 17 a 20 h .  Una bona ocasió per gaudir de la història de la ciutat, les exposicions temporals i una publicació de regal en format electrònic.

del dijous 11 de març al diumenge 30 de maig

Les masies de L'Hospitalet

Dibuixos de Carles Sobrino

Les masies de L'Hospitalet evoquen el seu passat agrari. El pintor i il·lustrador hospitalenc Carles Sobrino mostra amb els seus dibuixos, plens de detalls, uns testimonis que ens transporten a un temps no tan llunyà.

del dijous 17 de desembre de 2020 al dimecres 6 de gener de 2021

XXVIII Mostra Pessebrista

Veure imatge de XXVIII Mostra Pessebrista (nova finestra)

El Museu de L’Hospitalet presenta la 28a edició de la Mostra Pessebrista, una de les tradicions més arrelades i apreciades del Nadal a la ciutat i on es presenta la tasca dels pessebristes de L’Hospitalet. Aquesta edició comptarà amb la col·laboració d’artistes del Districte Cultural LH que amb les seves creacions establiran un diàleg amb les representacions tradicionals dels pessebres.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10