Exposicions
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dimecres, 15 de gener, 19 h.

Cooperativisme a l'Hospitalet i visita guiada a l'exposició "Catalunya, terra cooperativa"

Projecte desenvolupat  pel Centre d'Estudis de l'Hospitalet amb l’Ateneu Cooperatiu “La Col·lectiva”, sobre el Cooperativisme a l‘Hospitalet, en forma d’exposició que complementa la que ja es pot veure a l’Harmonia sobre el Cooperativisme a Catalunya.

Ara us proposem, una visita a l’exposició el proper 15 de gener a les 19 hores.
del dijous 12 de desembre de 2019 al diumenge 2 de febrer de 2020

Catalunya, terra cooperativa

L’exposició fa un recorregut per la història del cooperativisme a l’Hospitalet on es van generar experiències d’autogestió pioneres ja al segle XIX. Hom recordarà la implantació de cooperatives a la nostra ciutat, entre d’altres el Respeto Mútuo i La Redentora, fins arribar als nostres dies amb nous models d’autoorganització i fórmules d’economia social.
Inauguració, dijous 12 desembre a les 19 h.
del divendres 22 de novembre de 2019 al dilluns 6 de gener de 2020, 19 h

XXVII Mostra pessebrista

El Museu de L’Hospitalet presenta la vint-i-setena edició de la Mostra Pessebrista, una de les tradicions més arrelades i apreciades del Nadal a la ciutat i que presenta nous treballs elaborats per apassionats pessebristes de L’Hospitalet.
Inauguració divendres 22 a les 19 h.
del dijous 14 de novembre de 2019 al diumenge 5 de gener de 2020

Ossos: Un viatge a l'època medieval de la mà de l'antropologia física

L'exposició explica com vivien i morien els nostres avantpassats. Una mostra arqueològica que ens apropa a les condicions de vida de les poblacions catalanes entre els segles VIII i XV a través de l’estudi de les restes d’esquelets localitzades en jaciments arqueològics bàsicament de la Catalunya Central, però també del jaciment sabadellenc de Sant Pau de Riu-sec.
del dijous 5 de setembre al diumenge 1 de desembre

Exposició "De Paris a New York". Gravats de la col•lecció Gelonch-Viladegut

El fil conductor de la Col·lecció Gelonch Viladegut és la permanència del gravat a través del temps, a través de les èpoques, amb els seus canvis estètics i amb la incorporació de noves tècniques i llenguatges. 
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10