Notícies

Notícies i activitats

18/01/2018

“La peça del mes” al Museu de l’Hospitalet

Veure imatge de “La peça del mes” al Museu de l’Hospitalet  (nova finestra)

El MuseuLH acull uns fons i col·leccions molt diverses: des de fons etnogràfics i històrics, amb peces provinents de la cultura popular tradicional, del món rural i del magnífic llegat tecnològic de la industrialització a la nostra ciutat, passant per una col·lecció de retaules religiosos d’art renaixentista, i produccions artístiques del segle XX.

Cada mes seleccionarem una peça representativa amb l’objectiu de donar a conèixer aquest patrimoni a la ciutadania. La “Peça del mes” vol esdevenir una instrument de divulgació i socialització del patrimoni hospitalenc per tal de fer-ho més proper.

Al mateix temps “La Peça del mes” enriqueix els continguts dels recursos educatius i científics que es troben a l’abast  a la pàgina web del Museu de l’Hospitalet.

La fitxa de “La Peça del mes” està estructurada en diversos àmbits: nom i descripció de l’element, imatges il·lustratives, glossari, bibliografia i informació sobre els horaris dels centres.  La divulgació de “La Peça del mes” es realitzarà al domini web del MuseuLH  i a les xarxes socials segons la seva especificitat. 

Peces del mes

Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10 - Avís legal