Notícies

Notícies i activitats

18/01/2018

“La peça del mes” al Museu de L’Hospitalet

Veure imatge de “La peça del mes” al Museu de L’Hospitalet  (nova finestra)

La peça destacada del mes de maig és un escut metàl·lic de la ciutat de L'Hospitalet. Aquest escut, que data de l'any 1969 és el predecessor de l'escut actual, aprovat l'any 1986

El MuseuLH acull uns fons i col·leccions molt diverses: des de fons etnogràfics i històrics, amb peces provinents de la cultura popular tradicional, del món rural i del magnífic llegat tecnològic de la industrialització a la nostra ciutat, passant per una col·lecció de retaules religiosos d’art renaixentista, i produccions artístiques del segle XX.


Cada mes seleccionarem una peça representativa amb l’objectiu de donar a conèixer aquest patrimoni a la ciutadania. La “Peça del mes” vol esdevenir una instrument de divulgació i socialització del patrimoni hospitalenc per tal de fer-ho més proper.

Al mateix temps “La Peça del mes” enriqueix els continguts dels recursos educatius i científics que es troben a l’abast  a la pàgina web del Museu de l’Hospitalet.

La fitxa de “La Peça del mes” està estructurada en diversos àmbits: nom i descripció de l’element, imatges il·lustratives, glossari, bibliografia i informació sobre els horaris dels centres.  La divulgació de “La Peça del mes” es realitzarà al domini web del MuseuLH  i a les xarxes socials segons la seva especificitat. 

Peces del mes

Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10 - Avís legal