Notícies

Notícies i activitats

17/10/2023

Aprovada la convocatòria i les bases particulars per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació d'edificacions catalogades a les fitxes del Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic

Veure imatge de Aprovada la convocatòria i les bases particulars per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació d'edificacions catalogades a les fitxes del Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic (nova finestra)

L'Ajuntament de l'Hospitalet va aprovar l'11 d'octubre de 2023 les Bases per a la concessió de subvencions per a obres de rehabilitació en edificacions catalogades al Pla Especial de Protecció el Patrimoni Arquitectònic (PEPPA). L'import de la convocatòria es fixa en 100.000,00.- €.

Aquesta línia de subvencions vol ajudar a l'execució d'obres a les propietàries i propietaris d'edificis que estiguin inclosos en una de les fitxes del catàleg del Pla Especial. En aquest sentit, dins de les mesures econòmiques previstes al PEPPA, s'estableixen per a la determinació dels ajuts les prioritats següents:


a) les obres de rehabilitació, restauració i realç en habitacles i elements comuns d'immobles catalogats,
b) les obres de reutilització, condicionament i adaptació de locals i habitacles d'elements catalogats, i
c) les obres d'enderrocament de les parts afegides que desmereixen o desvirtuen l'element protegit.

Veure publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (fitxer adjunt).

Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10 - Avís legal