Exposicions

L'H: Hub de hubs. Desafiaments socials i reprogramació urbana

Data: 30/09/2021
Hora: 18 h
Duració aprox.: .  2 hores .  
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors:

UICLloc: 
Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia 
PL Josep Bordonau i Balaguer 6  (L'Hospitalet de Llobregat)

Acte de cloenda de l’exposició dels treballs finals de grau (TFG) dels estudiants de UIC Barcelona School of Architecture. Amb el títol “L’H: Hub of hubs. Social challenges and urban reprogramming” (‘L’H: Hub de hubs. Desafiaments socials i reprogramació urbana’), la mostra està integrada per gairebé una vintena de projectes desenvolupats per alumnes d’últim curs del Grau en Arquitectura en quatre àrees de l’Hospitalet de Llobregat amb l’objectiu d’impulsar-ne la reestructuració urbana i afavorir-ne la transició cap a un model de ciutat més adaptada a les necessitats socials i ambientals del segle XXI.

L’acte, obert al públic, oferirà una explicació de les estratègies i reflexions que varen esdevenir en exercici i les propostes i respostes que conformen l’exposició.

Programa:

  • Presentació de l’acte. A càrrec de Iñaki Baquero, arquitecte i professor de TFG.
  • Explicació de l’àmbit i dels seus condicionants, amb el títol: “Desafiaments socials  i reprogramació urbana: estratègies docents per una reflexió contemporània”. A càrrec de Miquel Lacasta, Dr arquitecte i coordinador de TFG.
  • Explicació de tres propostes a la ciutat a càrrec dels arquitectes i alumni Valentina Risemberg, Mireia Acacio i Javi Solans.
  • Torn de preguntes i respostes.
     
Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10 - Avís legal