Publicacions

Publicacions

"Excavacions a l'Ermita de la Mare de Déu de Bellvitge : l'Hospitalet de Llobregat, Barcelonès, campanyes 1979-1981" / Albert López Mullor. En: Identitats : revista del Museu de l'Hospitalet (l'Hospitalet de Llobregat), Núm. 1 (estiu 1988)

Veure imatge de "Excavacions a l’Ermita de la Mare de Déu de Bellvitge : l’Hospitalet de Llobregat, Barcelonès, campanyes 1979-1981" / Albert López Mullor. En: Identitats : revista del Museu de l’Hospitalet (l’Hospitalet de Llobregat), Núm. 1 (estiu 1988) (nova finestra)
Resum

Breu síntesi del que ha estat l'excavació efectuada a l'ermita de Bellvitge i també la demostració de l'existència d'una església romànica anterior a l'actual. S'han descobert enterraments dels segles XI i XII, alguns dels quals duien aixovar ceràmic. Una breu relació de les successives remodelacions de la capella fins l'estat actual. 

Descriptors

Ermita de Bellvitge de l'Hospitalet de Llobregat; Ceràmica; Jaciments arqueològics; Romànic; Cementiris; Ritus funeraris; Pràctica religiosa. Bellvitge-Hospitalet de Llobregat, l'; Hospitalet de Llobregat, l'. 1000 - 1200.

CRÈDITS

Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10 - Avís legal