Publicacions

Publicacions

"Estudi antropològic de les restes humanes de la necròpoli medieval de Bellvitge" de Elisenda Vives Balmaña. En: Identitats : revista del Museu de l'Hospitalet (l'Hospitalet de Llobregat), Núm. 1 (estiu 1988) .  

Veure imatge de  "Estudi antropològic de les restes humanes de la necròpoli medieval de Bellvitge" de Elisenda Vives Balmaña. En: Identitats : revista del Museu de l'Hospitalet (l'Hospitalet de Llobregat), Núm. 1 (estiu 1988) (nova finestra)
Descriptors:

Arqueologia; Estudi antropològic; Ritus funeraris; Creences religioses. Bellvitge-Hospitalet de Llobregat, l'; Hospitalet de Llobregat, l'. 1000 -1050.

Resum:

Descripció de les restes òssies humanes trobades al cementiri medieval de Bellvitge, datades a la segona meitat del segle XI, o de cronologia una mica posterior. Només s'han pogut estudiar cinc elements. Aquest jaciment es caracteritza per la gran quantitat de restes d'infants..  

CRÈDITS

"Estudi antropològic de les restes humanes de la necròpoli medieval de Bellvitge" de Elisenda Vives Balmaña. En: Identitats : revista del Museu de l'Hospitalet (l'Hospitalet de Llobregat), Núm. 1 (estiu 1988), està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons. .  
Museu d'Història de L'Hospitalet - c. Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10
Ajuntament de L'Hospitalet