Publicacions

Publicacions

"Baix Llobregat versus Barcelona" de Miquel Roa. En: Identitats : revista del Museu de l'Hospitalet (l'Hospitalet de Llobregat), Núm. 0 (tardor 1987).  

Veure imatge de "Baix Llobregat versus Barcelona" de Miquel Roa. En: Identitats : revista del Museu de l’Hospitalet (l’Hospitalet de Llobregat), Núm. 0 (tardor 1987) (nova finestra)
Descriptors

Divisió político-administrativa. Barcelonès; Baix Llobregat; àrea metropolitana de Barcelona; Hospitalet de Llobregat, l'. 1988.

Resum

Es posa en qüestió la "Llei d'ordenació territorial" pel que fa a l'àrea metropolitana de Barcelona: des d'una reformulació de les idees de comarca i de metròpolis, es defineix el que hom ha anomenat "comarca metropolitana", per a contrastar tot seguit aquestes reflexions amb la realitat de la comarca històrica del Baix Llobregat..  

CRÈDITS

"Baix Llobregat versus Barcelona" de Miquel Roa. En: Identitats : revista del Museu de l'Hospitalet (l'Hospitalet de Llobregat), Núm. 0 (tardor 1987) està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons.  
Museu d'Història de L'Hospitalet - c. Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10
Ajuntament de L'Hospitalet