Notícies

Notícies i activitats

Vermut poètic amb Maria Antònia Massanet, Sandra Blanch i Carla Fajardo

Data: 23/11/2019
Hora: 12:30 h.
Duració aprox.: .  1 hora .  30 minuts .  
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors: Festival Acròbates

Lloc: 
Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya 
C. Joan Pallarès 38  (L'Hospitalet de Llobregat)
El Festival Acròbates tornarà a omplir de música i poesia diversos espais de la ciutat. L'emblemàtic racó del jardinet del Museu acollirà una nova edició del Vermut poètic amb les rapsodes Maria Antònia Massanet, Sandra Blanch i Carla Fajardo.

Maria Antònia Massanet (Artà, 1980) és professora i poeta. Ha publicat els poemaris Disseccions emocionals (premi Art Jove de poesia 2006), el moll de l’os (2012), batec (Curbet, 2014), Kiribati (AdiA, 2015), Aus de ramat (AdiA, 2019) i l’antologia  Amb accent a la neutra. Antologia de dones poetes a Mallorca (Lleonard Muntaner, 2014). Els seus poemes han estat recollits en una quinzena d’antologies i traduïts al castellà, francès, romanès, anglès i grec. Ha coordinat diversos cicles de poesia, com el de La Poeteca, dirigeix el festival PoésArt i ha estat Secretària de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

Sandra Blanch (Barcelona, 1973) estudia història-antropologia, gestió cultural, món àrab, interpretació, mediació, clown i idiomes. S’ha dedicat a la docència i a la gestió de projectes educatius i socials i per aprendre a viure i a fer callar el monstre que l’habita, s’ha abocat a fer teatre, a escriure, a marxar, a créixer –a vegades empetitir- i sempre que n’ha sabut prou, a estimar.  Va guanyar el Premi nit de Poesia al Carrer el 2017 amb  el poemari “Explicar les punxes” (Pagès Editors)  i el 2019 ha guanyat el premi Miquel Bauçà amb el poemari “Era això”, Adia Edicions.

Carla Fajardo (Barcelona, 1989) estudia Filologia Hispànica i Periodisme. S’ha dedicat al guió, a la producció i a l’edició de continguts audiovisuals i ha publicat reportatges en diversos mitjans de premsa escrita. Ha fet incursions en el món del teatre com a assistent de direcció i ajudant de dramatúrgia. Actualment, treballa com a periodista digital al diari ARA. ‘Limítrofes’ (Viena, 2019) és el seu segon poemari amb el qual ha guanyat el premi Martí Dot. Abans, publica ‘Forats’ (Fonoll, 2017), guardonat amb el premi Alella a Maria Oleart.
Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10