Notícies

Notícies i activitats

 • Dijous, 16 de juliol, 19:30 h,

  “Parèntesi? L’Hospitalet abans i després de la guerra civil espanyola”. Presentació de l’edició electrònica del catàleg.

  Veure imatge de “Parèntesi? L’Hospitalet abans i després de la guerra civil espanyola”. Presentació de l’edició electrònica del catàleg. (nova finestra)
  L’exposició “Parèntesi? L’Hospitalet abans i després de la guerra civil espanyola” es va mostrar el passat 2019, entre els dies 18 de juliol i 3 de novembre, a les instal·lacions de Casa Espanya i com a fet singular i innovador la complementaven quatre personatges ficticis a les xarxes socials.
  L’edició electrònica del catàleg presenta de forma gràfica i atractiva el  recull dels continguts, objectes i també totes les intervencions dels personatges ficticis.
 • Diumenge, 19 de juliol, 11 h.

  La Medusa i la seva llegenda. Activitats familiars al Museu.

  Veure imatge de La Medusa i la seva llegenda. Activitats familiars al Museu. (nova finestra)
  La ciutat de l’Hospitalet té un lligam important amb la medusa. Us proposem una activitat relacionada amb la mitologia on a partir de l’explicació d’un conte i d’un material atractiu anireu descobrint diferents personatges mitològics. L’activitat acabarà amb una part pràctica relacionada amb la medusa.

  Places limitades. Inscripcions aquí.
 • Dijous, 30 de juliol, 20:15 h

  Nit d'estrena amb Jorge Sanjuás i Laura Mestres

  Veure imatge de Nit d'estrena amb Jorge Sanjuás i Laura Mestres (nova finestra)
  El Museu de L’Hospitalet en el seu programa d’activitats estiuenques us presenta una actuació de la dansaire hospitalenca Laura Mestres que, sota el títol de NIT D’ESTRENA i acompanyada de la música de Jorge Sanjuás ens farà gaudir d’una de les seves darreres propostes.
 • Dijous, 13 d'agost, 20:30 h.

  Recital poètic d’estiu. Amb Míriam Cano i Esteve Plantada

  Veure imatge de Recital poètic d’estiu. Amb Míriam Cano i Esteve Plantada (nova finestra)
  Recital poètic d’estiu al pati del casal renaixentista l’Harmonia, una de les seus del Museu. Per a l’ocasió, es reuniran les veus poètiques de Míriam Cano i Esteve Plantada, tots tres amb nous poemaris editats en aquest 2020.
Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10