Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
marçde 2022
del dijous 7 d'octubre de 2021 al dimecres 30 de març de 2022
FòssiL'Hs. L'Hospitalet fa milions d'anys

Us convidem a fer un viatge fascinant a través del temps que ens durà milions d'anys enrere. Visitarem l'Hospitalet quan estava submergit sota un mar càlid durant el Pliocè, i també quan els Mamuts pasturaven a les faldes de Sant Pere Màrtir, durant el Plistocè. Gaudireu observant la rica i abundant fauna i flora que va existir al nostre territori i de la qual en tenim testimoni gràcies a les restes fòssils. 

Diumenge, 27 de març, 11 h.
El "Land art" al Museu. Taller familiar

El Land art crea obres artístiques amb elements naturals de l’entorn més proper afavorint el contacte i connexió amb la nostra natura. A la vegada és una activitat creativa que vincula l’art i les emocions amb el descobriment d’aquesta natura. Anirem al Parc de Can Buxeres a fer aquest taller.

Places limitades. Inscripció prèvia aquí

Punt de trobada a Can Riera. c. Riera de l'Escorxador, 17.

Dijous, 10 de març, 18:30 h
La Nueve, història, memòria i llegenda

La 9a Companyia va ser una unitat de l'exèrcit aliat, integrada per cent cinquanta exiliats espanyols, que van intervenir en alguns moments claus com l'alliberament de París. També ha esdevingut una de les icones de la lluita contra el feixisme i el nazisme.


"La Nueve, història, memòria i llegenda", és el títol de la conferència a càrrec del professor Diego Gaspar Celaya, on farà un breu recorregut per l'oblidat exili espanyol, a conseqüència de la guerra civil, a banda i banda dels Pirineus per desglossar la principal història de "La Nueve", els seus mites i llegendes.

18/02/2022
Viquimarató de dones LH

Torre Barrina organitzarà el proper dimecres 9 de març una viquimarató per millorar la presència de dones rellevants de l’Hospitalet a la Viquipèdia. Una activitat emmarcada en els actes  que es faran a la ciutat per amb motiu del Dia Internacional de la Dona. En aquesta viquimartató es faran noves entrades de dones rellevants de l’Hospitalet o es milloraran articles ja creats.

Aquesta activitat compta amb el suport del Museu de l'Hospitalet.

23/02/2022
Passejada participativa al voltant de les transformacions urbanes de L'Hospitalet de Llobregat

Dins del projecte Curbatheri-Deep Cities de la Universitat de Barcelona, i amb col·laboració amb l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat es proposa un recorregut pels trams de la via Augusta, des de la Plaça de l'Ajuntament fins al Castell de Bellvís amb Josep Maria Solias, Cap de Patrimoni i Director del Museu de L'Hospitalet. Una activitat excepcional per a reflexionar entorn dels valors del patrimoni i la multitemporalitat de l'entorn urbà.





C. de Joan Pallarés, 38
Telèfon: 93 403 61 13

Dimarts a divendres de 17 a 20h
Dissabtes i diumenges d'11 a 14h
Dilluns, tancat
Accés lliure




Pl. Josep Bordonau i Balaguer, 6
Telèfon: 93 403 63 99

Dimarts a divendres de 17 a 20h
Dissabtes i diumenges d'11 a 14h
Dilluns, tancat
Accés lliure




C. Riera de l'Escorxador, 17
Telèfon: 93 403 61 10

Serveis tècnics i administratius
Dilluns a divendres de 9 a 14h
cultura.museu@l-h.cat
Segueix-nos a Instagram  Segueix-nos a ISSUU  Segueix-nos a Facebook  Segueix-nos a Twitter  Segueix-nos a Youtube
Ajuntament de L'hospitalet
Informació sobre protecció de dades personals