Notícies

Notícies i activitats

19/02/2019

Resolució sobre les Beques l’Hospitalet edició 2018

Veure imatge de  Resolució sobre les Beques l’Hospitalet edició 2018 (nova finestra)
La Tània González Cantera serà l’encarregada d’investigar al voltant del tema proposat en la 32 edició de les Beques de l’Hospitalet per a llicenciats universitaris convocades per l’Ajuntament. La recerca se centrarà en “Els represaliats a l’Hospitalet durant la guerra civil i el Franquisme. Identificació i trajectòria vital”. La candidatura presentada per Jordi Algué Sala queda en reserva.

La segona beca sobre el tema proposat “Recull de dones hospitalenques relevants” ha estat declarada deserta.

Les beques tenen com a objectiu potenciar la recerca científica en els diversos àmbits vinculats al patrimoni històric de la ciutat. Les convoca el Museu i l’Arxiu Municipal de L’Hospitalet i comptem amb la col•laboració del Centre d’Estudis de L’Hospitalet. El termini per lliurar els treballs és de sis mesos a partir del dia que es comuniqui la resolució a les persones interessades.

El jurat estava format per Josep Maria Solias Aris cap de Secció de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de L’Hospitalet, Carina Leyes García auxiliar tècnica de gestió de l’Arxiu Municipal de l’Hospitalet, Jacob Casquete Rodríguez tècnic del Museu de l’Hospitalet, Josep Maria González Pavón tècnic de Patrimoni Cultural i responsable tècnic del programa Beques L’Hospitalet 2018 de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, i  Carles Santacana i Torres en representació del Centre d’Estudis de L’Hospitalet.
Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10