Notícies

Notícies i activitats

07/01/2021

Concedides les Beques L'Hospitalet d'investigació 2020 (35a Edició)

Veure imatge de Concedides les Beques L'Hospitalet d'investigació 2020 (35a Edició) (nova finestra)

Jordi Ramos i Carlos González seran els responsables de la investigació dels dos temes proposats en la 35a edició de les Beques L'Hospitalet per a llicenciats universitaris, que concedeix l'Ajuntament, destinades a promoure l'estudi de la ciutat en el camp de les ciències socials.

Jordi Ramos ha obtingut la beca per fer un estudi al voltant de l'Hospital Universitari de Bellvitge, l'evolució al llarg del temps i la importància de la seva implantació a la ciutat de L'Hospitalet des del punt de vista sanitari i social per quant a l'assistència, la investigació i la docència.

La investigació de Carlos González se centrarà en la història i l'evolució del conjunt arquitectònic de la Remunta, les edificacions existents i les que ja no estan. L'estudi ha d'incloure una anàlisi de l'evolució constructiva, les diferents activitats que ha acollit al llarg del temps i la contextualització històrica.

L'import de les beques és de 3.000 euros cada una. El termini per lliurar els treballs d'investigació és de sis mesos a partir del dia següent de l'acceptació de les beques.

 

Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10