Exposicions

Aura, exposició del col·lectiu CMR

Data inici: 15/06/2017
Data fi: 03/09/2017
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors: Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
Lloc: 
Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia 
PL Josep Bordonau i Balaguer 6  (L'Hospitalet de Llobregat)
El col·lectiu d’artistes del carrer de Miquel Romeu, CMR  ens apropa al seu llenguatge artístic amb el projecte “Aura”  a través dels seus treballs com a obres d’art en l’època de la seva reproductibilitat tècnica, en referència al llibre de Walter Benjamin.

"L’exposició “Aura” i els artistes que presentem les nostres obres en aquest espai expositiu volem apropar-nos al concepte àuric en l’època, no més enllà de la seva reproductibilitat..., com ens deia Benjamin, sinó en l’època d’internet amb la seva immediatesa de la transmissió d’imatges, per proposar-vos l’hic et nunc del nostre treball" (CMR).

Tanja Rinderknecht ens proposa la sal com a matèria escultòrica amb les seves textures i lluminositats. També Pablo Lázara vol que la fusta sigui el testimoni de les seves incisions i “penediments”. Norma Ponce ens trasllada una part de la natura a l’espai expositiu, mentre que Olatz Intxausti deixa les seves empremtes a les gàrgoles que escupen l’aigua de les teulades.

Si Miquel Roura posa marc àuric al mur del grafit, José Luis Tercero ens apropa a la tècnica de la pedra seca amb un dibuix subtil i incisiu sobre paper.

Elena Rodrigo ordena el color com si es tractés d’una alquimista i Àlex González utilitza el retaule, de clara inspiració grequiana, per apropar-se a una espiritualitat contemporània.

Blog del col·lectiu CMR

Inauguració dijous 15 de juny, a dos quarts de vuit del vespre.
Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10