Publicacions

Publicacions

Què es fa amb el nostre patrimoni? / Granados i Garcia, J.O.  En: Identitats : revista del Museu de l'Hospitalet (l'Hospitalet de Llobregat), Núm. 1 (estiu 1988)

Veure imatge de Què es fa amb el nostre patrimoni? / Granados i Garcia, J.O.  En: Identitats : revista del Museu de l’Hospitalet (l’Hospitalet de Llobregat), Núm. 1 (estiu 1988) (nova finestra)
Resum

La conservació del patrimoni històric immoble (patrimoni arquitectònic) és un tema certament polèmic, tant des dels criteris aplicats a la selecció dels diferents edificis i conjunts que el componem com en els aspectes d’intervenció arquitectònica ver a la restauració i rehabilitació de cadascun d’ells. No és freqüent dins de l’exercici de la planificació urbanística contemplar-los (objectes representatius del nostre procés històric), contextualitzats en el teixit urbà al que pertanyen. La restauració o intervenció arquitectònica ha vist en ells un camp d’aportació lliure no compensada en el procés de documentació, on s’apliquen tècniques molt limitades. S’escau una reflexió sobre el tema.

CRÈDITS

Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10 - Avís legal