Publicacions

Publicacions

Terres cuites : la producció ceràmica a l'Hospitalet i el seu entorn. / José Manuel Morales, Jordi Pablo, Joan Camós, ... [et al.] (1986)  .  

Veure imatge de  Terres cuites : la producció ceràmica a l'Hospitalet i el seu entorn. / José Manuel Morales, Jordi Pablo, Joan Camós, ... [et al.] (1986)  (nova finestra)
Resum:

Recull d'articles amb una visió històrica de la indústria ceràmica de l'Hospitalet, amb aproximacions a les aportacions artístiques d'aquests materials al conjunt de l'arquitectura i també una introducció al disseny en el futur de la ceràmica.

Descriptors:

 Indústries Cucurny; Cosme Toda i Companyia; Fàbrica Ceràmica Oliveras; Indústria Goyta i Oliveros; Indústria Batllori-Collet; Ceràmiques Llopis; Indústria Romeu Escofet; Ceràmiques Serra; Rajoleta d'Esplugues, La; Ceràmica Artística Pujol i Baucis; Ceràmica; Indústria de la ceràmica; Bòbiles; Terrisaires; Industrials; Empresaris; Centre d'Art Alexandre Cirici. Hospitalet de Llobregat, l'; Baix Llobregat. 1986
.  

CRÈDITS

Terres cuites : la producció ceràmica a l'Hospitalet i el seu entorn. / José Manuel Morales, Jordi Pablo, Joan Camós, ... [et al.].-- L'Hospitalet de Llobregat : Ajuntament. Area de Cultura, Ensenyament i Esports, 1986 .- està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons. . .  
Museu d'Història de L'Hospitalet - c. Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10
Ajuntament de L'Hospitalet