Publicacions

Publicacions

Rutes urbanes : Descoberta del patrimoni industrial de l'Hospitalet de Llobregat / Manuel Domínguez ; Conxi López ; Esther Martínez [et al.] (1990) .  

Veure imatge de  Rutes urbanes : Descoberta del patrimoni industrial de l'Hospitalet de Llobregat / Manuel Domínguez ; Conxi López ; Esther Martínez [et al.] (1990) (nova finestra)
CRÈDITS
Resum

Proposta didàctica d'una ruta urbana, amb l'objectiu de fer arribar al públic, en general, la importància del patrimoni industrial, la necessitat de reforçar la identitat ciutadana de l'Hospitalet vers el fet industrial i la gradual presa de consciència del procés de degradació, del que són objecte molts d'aquests conjunts.

Material d'acompanyament: tríptics de les rutes urbanes 1. Vila Vella, 2. Eixamples, 3. Santa Eulàlia, 4. Sant Josep, 5. Collblanc, 6. La Torrassa, 7. Pubilla Cases-Florida, 8. Sanfeliu-Can Serra, 9. Bellvitge-Gornal, 10. La Marina,

Descriptors

Fàbrica Albert Germans de l'Hospitalet de Llobregat; Fàbrica Godó i Trias de l'Hospitalet de Llobregat; Fàbrica Atasa de l'Hospitalet de Llobregat; Fàbrica Gomar de l'Hospitalet de Llobregat; Fàbrica Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat; Fàbrica Vilumara de l'Hospitalet de Llobregat; Fàbrica Can Trinxet de l'Hospitalet de Llobregat; Fàbrica Can Llopis de l'Hospitalet de Llobregat; Fàbrica Cosme Toda de l'Hospitalet de Llobregat; Arquitectura; Industrialització; Urbanisme; Patrimoni cultural; Patrimoni històric i artístic; Fàbriques. Hospitalet de Llobregat, L'. 1990.

.  
Museu d'Història de L'Hospitalet - c. Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10
Ajuntament de L'Hospitalet