Publicacions

Publicacions

Ciutat i vulnerabilitat social : diagnosi i propostes d'intervenció en els barris de Bellvitge - Gornal / Solana Solana, A. Miguel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia) (2019)

Veure imatge de  Ciutat i vulnerabilitat social : diagnosi i propostes d'intervenció en els barris de Bellvitge - Gornal / Solana Solana, A. Miguel   (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia) (2019) (nova finestra)
Resum:

El present document conté els resultats del projecte docent del Màster d’Estudis Territorials i de la Població (especialitat Ordenació de Territori), organitzat pel Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona, durant el primer semestre del curs acadèmic 2018-2019. El Màster METIP té per objectiu la formació de professionals en els camps de la demografia i de l'anàlisi i la gestió del territori. L’alumnat que el cursa pot escollir entre dos itineraris: Demografia, destinat a formar investigadors i professionals en mètodes avançats de l'anàlisi demogràfica, i Ordenació del Territori,Desenvolupament Local i Planificació Territorial, que té per objectiu principal formar experts en la planificació i la gestió del territori. L'orientació d'aquesta segona especialització és eminentment aplicada i permet a l'estudiant la participació en l'exercici pràctic d'elaboració d'instruments de planificació d'escala territorial.

Descriptors:

Barris ; Vulnerabilitat social ; Polítiques i actuacions ; Ordenació del territori ; L'Hospitalet de Llobregat ; Bellvitge ; Gornal

Es troba al Dipòsit Digital de la UAB i és d'accés obert.:
https://ddd.uab.cat/record/202098

CRÈDITS

Índex

Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10 - Avís legal