Publicacions

Publicacions

Detall catàleg

"El Canal de la Infanta i el seu aprofitament industrial a l'Hospitalet" d'Antoni Romeu i Alemany (1988)

Veure imatge de "El Canal de la Infanta i el seu aprofitament industrial a l’Hospitalet" d’Antoni Romeu i Alemany (1988) (nova finestra)
Descriptors:

Canal de la Infanta; Salt Lleonart de l'Hospitalet de Llobregat; Salt Badal de l'Hospitalet deLlobregat; Salt Munté de l'Hospitalet de Llobregat; Salt Baltà de l'Hospitalet de Llobregat; Salt Basté de l'Hospitalet de Llobregat; Salt Marbre de l'Hospitalet de Llobregat; Salt Carulla de l'Hospitalet de Llobregat; Arqueologia industrial; Canals; Fonts documentals; Infrastructures d'aigües; Innovació tecnològica; Molins; Indústria; Industrialització. Sant Feliu de Llobregat; Molins de Rei; Cornellà de Llobregat; Hospitalet de Llobregat, l'; Sant Joan Despí. 1820 - 1900 ; Beca l'Hospitalet - 1988

Resum:

Història de la gènesi del Canal de la Infanta i dels seus aprofitaments industrials als pobles del seu recorregut. Les fonts d'informació han estat els documents d'arxiu, la bibliografia i l'arqueologia industrial. Descripció dels diferents aprofitaments, molins, fàbriques i dels salts controlats d'aigua.

CRÈDITS

Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10 - Avís legal