Publicacions

Publicacions

Informe sobre el tiempo de trabajo y el tiempo libre de los habitantes del barrio de Santa Eulàlia (L'Hospitalet) / Coordinación [de] Ramon Breu i Panyella ; Grupo de Estudios Aula Cultural Santa Eulàlia (1982)

Veure imatge de  Informe sobre el tiempo de trabajo y el tiempo libre de los habitantes del barrio de Santa Eulàlia (L'Hospitalet) / Coordinación [de] Ramon Breu i Panyella ; Grupo de Estudios Aula Cultural Santa Eulàlia (1982) (nova finestra)
Resum:

A partir d'una mostra de 280 enquestes s'analitza la distribució professional de la població activa, hores de treball, aplicació del temps lliure, activitats de lleure, anàlisi de la incidència de l'Aula de Cultura i debat sobre el temps lliure al barri, amb la participació de representants de diverses entitats del barri i del Patronat Municipal de Cultura.

Descriptors:

Joventut; Enquestes; Treball; Lleure; Estudi sociològic; Associacions; Equipaments culturals; Equipaments de lleure. Hospitalet de Llobregat, l'; Santa Eulàlia-Hospitalet de Llobregat, l'. 1982.

CRÈDITS

Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10 - Avís legal