Notícies

Notícies i activitats

Salsa d’eruga i altres sabors de la cuina medieval

Veure imatge de Salsa d’eruga i altres sabors de la cuina medieval (nova finestra)

CRÈDITS

Data :02/06/2018
Hora: 10 h.
Duració aprox.:: .  2 hores .  
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
.  Organitzadors: Museu de L'Hospitalet - Can Riera
Punts d'inscripció/venda: Museu de L'Hospitalet - Can Riera

Lloc: 
Museu de L'Hospitalet - Can Riera 
C. Riera de l'Escorxador 17  (L'Hospitalet de Llobregat)
Com es cuinava i com es menjava a l’Edat Mitjana? De quins aliments es disposava i amb quins sistemes de cocció i estris de cuina es preparaven els àpats? Què es bevia? Com es rentava la vaixella?

Podem saber-ho no només a partir dels llibres de receptes medievals destinats a una població benestant, sinó sobretot a partir de la documentació quotidiana, que ens ensenya què hi havia a les cuines, als horts i a les botigues de la població corrent. Aquest taller de salses és un petit tast per aprendre a amenitzar els plats actuals amb els gustos del nostre passat. No tingueu por de l’eruga! Porteu un morter ... i us menjareu la història!

Xerrada i taller amb tast a càrrec de Laura de Castellet medievalista i divulgadora de la història i del patrimoni.

Places limitades. Inscripció prèvia en cultura.museu@l-h.cat i al tel. 934036110

Més informació

Museu d'Història de L'Hospitalet - c. Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10
Ajuntament de L'Hospitalet