Notícies

Notícies i activitats

Cicle de conferències: Refer consensos bàsics. Catalunya, país plural

Conferència de Milagros Pérez Oliva
Veure imatge de  Cicle de conferències: Refer consensos bàsics. Catalunya, país plural (nova finestra)
Data: 24/05/2018
Hora: 19 h
Duració aprox.: .  2 hores .  
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors: ASS. TRES QUARTS PER CINC QUARTS-Espai de Debat
Lloc: 
Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia 
PL Josep Bordonau i Balaguer 6  (L'Hospitalet de Llobregat)
Cal promoure l'entesa, i des de l’Hospitalet ens disposem a obrir camí. Per això, Espai de Debat, en el marc de la seva coneguda tasca cívica i cultural, organitza aquest cicle amb la participació de figures de referència que comparteixen la voluntat pel diàleg.

Un poble, una societat cohesionada, es basa en un espai comú que és alhora conceptual, emocional i simbòlic. Si se n'alteren les coordenades sense el degut consens, tot trontolla. A Espanya, primer, i a Catalunya, després, aquest espai comú s’ha esquerdat.

La conferència anirà a càrrec de Milagros Pérez Oliva, periodista i escriptora. Va ser professora universitària; ex-cap de redacció i ex-cap d'opinió de l'edició catalana d'El País. Premiada amb el Premi Nacional de Periodisme, amb el Josep Trueta i amb el Premi Margarita Rivière.

Presentació i conducció de l'acte a càrrec de Laia Bonet, jurista i professora de Dret de la Universitat Pompeu Fabra. Va ser diputada socialista durant la IX legislatura, exercint diversos càrrecs parlamentaris i institucionals

Ajuntament de L'Hospitalet
Museu de L'Hospitalet - C/ Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10