Notícies

Notícies i activitats

Poetes del Llobregat. Amb Miriam Cano, Mariano Martínez, Amadeo Rojo, Joana Romero i Laura Solé

12è Festival Acròbates. Música i poesia a L’Hospitalet de Llobregat

CRÈDITS

Data :23/11/2017
Hora: 19.30 h
Duració aprox.:: .  2 hores .  
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors: Museu de L'Hospitalet - L'Harmoniawww.festivalacrobates.com

Lloc: 
Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia 
PL Josep Bordonau i Balaguer 6  (L'Hospitalet de Llobregat)
El riu Llobregat i el seu delta són protagonistes de l’exposició que es podrà veure al Museu de L’Hospitalet al llarg del mes de novembre, coincidint amb l’Acròbates. Amb aquesta excusa, el festival ha volgut reunir cinc poetes de diferents generacions que han viscut i han recorregut el riu en algun moment de la seva vida. El riu com a font de vida i desenvolupament, com a via d’inspiració o com a experiència diària. El riu com a teló de fons de cinc poètiques diferents.

Míriam Cano (Molins de Rei, 1982) és autora dels poemaris Buntsandstein (Viena Edicions, 2013) i Ancoratge (Ed. Terrícola, 2016). També ha publicat poemes a les antologies "II Festival de Poesia des dels Balcons" (Parnass Ediciones, 2014) i "Assumiràs la Veu" (Terrícola, 2014).

Mariano Martínez (El Prat de Llobregat, 1976) va formar part del col•lectiu Sopa de poetes, un programa de ràdio referent del panorama poètic nacional amb seu al Prat de Llobregat, i ha publicat els poemaris Interiores para el desarraigo (Rúbrica Editorial, 2005) i Cuando el pan (Isla de Sistolá, 2016).

Amadeo Rojo (Barcelona, 1980), veu de La Banda de Logan i veí de l’Hospitalet des del 2003, és habitual del circuit poetry Slam de Barcelona i un dels organitzadors del Poetry Slam de l’Hospitalet.

Joana Romero (El Prat de Llobregat, 1992) vagabundeja entre el teatre i la poesia i acaba de fundar el col•lectiu Anòmia dedicat a la investigació de les poètiques de l'acció i l'escenificació performàtica de la paraula.

Laura Solé (Gavà, 1997) és estudiant de teatre i apassionada de la poesia; actualment participa activament en la creació d’una companyia de teatre i la passada temporada va quedar finalista de l’Slam Poetry del Baix Llobregat.
Museu d'Història de L'Hospitalet - c. Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10
Ajuntament de L'Hospitalet