Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
Març 2018
del 16 de febrer a l'1 d'abril
Earth skin. Pati Baztán
Exposició del darrer treball de la Pati Baztán. Amb aquesta exposició l'artista apel·la a les emocions de l'espectador a través d'una tècnica pictòrica de creació pròpia, d'aparença setinada i feta amb pigments naturals, amb un buit mat i cru de la tela del llenç.
del 13 de març al 15 d'abril
500  anys de Reforma Protestant (1517-2017). Història, arrelament i presència a L’Hospitalet
Exposició commemorativa des del punt de vista  historicocultural, els 500 anys de l’inici de la Reforma Protestant i el seu arrelament i presència a la nostra ciutat. Es tracta d’un recorregut històric pels  principals esdeveniments de la vida de Martí Luter, iniciador de la Reforma, i dels fets i personatges més destacats d’aquest període històric fins arribar a l'actualitat.

Inauguració dimarts 13 de març  a les 19.30 h.
 
22 de març, 19:30 h.
Els fets de juliol de 1936 a Barcelona. Els protagonistes i les víctimes
Conferència sobre el treball d'investigació realitzat pel Dr. Just Casas Soriano, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, on es revelen els noms dels combatents d'un i l'altre bàndol i tots els ferits i víctimes de mort violenta a conseqüència dels combats.
25 de març, 11 h.
Pinta un retaule amb pigments naturals. Taller familiar
L’Hospitalet té un retaule important del seu patró, sant Roc, exposat a L’Harmonia. Us proposem descobrir aquest retaule i la seva història i us facilitarem els elements necessaris perquè els vostres fills puguin pintar el seu propi retaule de sant Roc amb pigments naturals.

Places limitades. Inscripció al telèfon 93 403 61 10 i a cultura.museu@l-h.cat
27/02/2018
Homenatge a Inocencio Salmeron. Familiars, amics i col·laboradors van retre un reconeixement al historiador de Collblanc – La Torrassa  
La iniciativa de l’homenatge va sorgir de la Coordinadora d’AMPA’s de Collblanc la Torrassa i el Centre d’Estudis de L’Hospitalet, amb la col·laboració de la Regidoria del Districte II. Inocencio Salmerón, va néixer al carrer de Mas l’any 1929 i, de ben jove, va desenvolupar un gran interès per la lectura i l’escriptura..
08/02/2018
El Museu de L'Hospitalet presta una obra de Joan Miró per a una exposició a l'IVAM  
El Museu de L'Hospitalet ha prestat L'enfance d'Ubu per a l'exposició "Joan Miró, ordre i desordre" de l'IVAM (Institut Valencià d'Art Modern). El quadre pertany al fons d'art de la ciutat i és una de les tres obres de l'autor de les quals disposa L'Hospitalet.
18/01/2018
“La peça del mes” al Museu de l’Hospitalet
El MuseuLH acull uns fons i col·leccions molt diverses: des de fons etnogràfics i històrics, amb peces provinents de la cultura popular tradicional, del món rural i del magnífic llegat tecnològic de la industrialització a la nostra ciutat, passant per una col·lecció de retaules religiosos d’art renaixentista, i produccions artístiques del segle XX.
Carrer de Joan Pallarès, 38
Telèfon: 93 403 61 10
Fax: 93 260 04 66
cultura.museu@l-h.cat
www.museul-h.cat

De dimarts a divendres, de 10 a 13h i de 17 a 20h
Els dissabtes i diumenges, d'11 a 14h
Els dilluns i festius, tancat
Plaça de Josep Bordonau i Balaguer, 6

De dimarts a divendres, de 17 a 20h
Els dissabtes i diumenges, d'11 a 14h
Els dilluns i festius, tancat
Carrer de la Riera de l'Escorxador, 17
Telèfon: 93 403 29 97
cultura.memoria@l-h.cat

De dimarts a divendres, de 10 a 13h
Dilluns concertats i els dijous, de 17 a 20h
Dissabtes, diumenges i festius, tancat
Segueix-nos a Facebook  Segueix-nos a Twitter  Segueix-nos a Youtube
Ajuntament de L'hospitalet