Exposicions
 • des del 29 de setembre

  Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet

  Veure imatge de Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet (nova finestra)
  Mostrar els diferents elements artístics que es van poder salvar de l’església de Santa Eulàlia de Mérida de l’Hospitalet,  enderrocada l’any 1936. L’exhaustiva i acurada restauració permet presentar la part fonamental de la col·lecció. En total, s’exposen dinou olis sobre fusta i onze elements arquitectònics.
 • des del 26 de març

  L'Hospitalet: un indret, una història

  Veure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història (nova finestra)
  Història coral en què s’ha volgut donar prioritat al territori i a les persones per sobre de les grans obres. És per això que en aquesta mostra no hi ha grans obres, però si l’explicació del perquè la ciutat és així.
 • des del 26 de gener

  L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX

  Veure imatge de L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX (nova finestra)
  Aquesta exposició també vol ser un homenatge a totes les dones i els homes que han contribuït a fer de L’Hospitalet la ciutat, viva, acollidora, oberta, crítica, participativa i vigorosa que és avui dia, però, sobretot, als que van lluitar per la democràcia i van sacrificar la vida i la llibertat en el marc de la lluita antifranquista.
 • del 12 d'abril al 3 de juny

  Ceci n'est pas un casc

  Veure imatge de Ceci n'est pas un casc (nova finestra)
  Exposició col·lectiva dins del cicle Ceci n’est pas. Amb l’excusa d’un casc de la col•lecció del Museu de l’Hospitalet que, per les seves característiques es suposa d’origen caucàsic i de procedència desconeguda, convidem als artistes a que facin una revisió del que signifiquen la memòria, l’oblit i el rastre deixat per les persones, i la impotència que suposa la “no-presencia” en la construcció posterior del relat històric del qual han estat actors tant en l’espai personal com en el col•lectiu.
 • del 16 d'abril al 6 de maig

  500  anys de Reforma Protestant (1517-2017). Història, arrelament i presència a L’Hospitalet

  Atenció, prorrogada fins el 6 de maig
  Exposició commemorativa dels 500 anys de l'inici de la Reforma Protestant i el seu arrelament i presència a la nostra ciutat, des del punt de vista  historicocultural . Es tracta d’un recorregut històric pels  principals esdeveniments de la vida de Martí Luter, iniciador de la Reforma, i dels fets i personatges més destacats d’aquest període històric fins arribar a l'actualitat.
 • del 16 d'abril al 6 de maig

  500  anys de Reforma Protestant (1517-2017). Història, arrelament i presència a L’Hospitalet

  Prorrogada fins el 6 de maig!
  Veure imatge de 500  anys de Reforma Protestant (1517-2017). Història, arrelament i presència a L’Hospitalet (nova finestra)
  Exposició commemorativa dels 500 anys de l'inici de la Reforma Protestant i el seu arrelament i presència a la nostra ciutat, des del punt de vista  historicocultural . Es tracta d’un recorregut històric pels  principals esdeveniments de la vida de Martí Luter, iniciador de la Reforma, i dels fets i personatges més destacats d’aquest període històric fins arribar a l'actualitat.
Museu d'Història de L'Hospitalet - c. Joan Pallarès 38 - Telf: 93 403 61 10
Ajuntament de L'Hospitalet